ИзбранноеКорзина
Господар-Украина
Господар-Украина
Восточная керамическая печь, тандыр купить Украина
Восточная керамическая печь, тандыр купить Украина
Витрина
Фритюрница Clatronic FR 2881Фритюрница Clatronic FR 2881
2 610 грн
Купить
Сообщить о наличии
Контакты
Господар-Украина
+380 (98) 660-00-15показать+380 (98) 660-00-15 все+380 (98) 660-00-15 Николай; «Теплотехника»+380 (97) 462-47-32 Александр; «Господар»
43026, Украина, Волынская обл., Луцк, п-кт. Соборности, 26/73 на карте
Пн-Пт 9:00 - 18:00 Сб 10:00 - 16:00 без перерывов;
Вс выходной

Восточная керамическая печь, тандыр купить Украина

Описание

Тандир, фото, ціна Параметри Розмір, см

Тандир Сармат Середній

Ціна: 580 $

загальна висота 72
висота без кришки 55
діаметр 52
діаметр горловини 25
вага 75 кг
матеріал шамот-ковка

В комплект входить:

Тандир – 1шт., Кришка – 1 шт., Ковпачок - 1 шт., Піддувало – 1 шт.,Кочерга – 1 шт., Совок - 1 шт., Колосник сталевий – 1 шт., Шампури – 8 шт.

Тандир Господар відмінно підійде для компанії до 8 чоловік. Його зовнішній вигляд буде чудовим доповненням до Вашему дизайну.

В ньому можна приготувати не тільки м'ясо, а також,
завдяки додатковим опціям (2-х ярусна сітка, перехідник під казан), борошняні вироби, перші, другі страви.

Однією з численних позитивних сторін тандира Господар є економія дров. Його робоча температура тримається близько 2-3 годин.

Інструкція по застосуванню:

Перед тим, як приступити до розпалювання дров у тандирі переконайтеся в тому, що тандир знаходиться на безпечній відстані від легкозаймистих матеріалів, встановлений на міцному вогнетривкому майданчику.

Зніміть верхню велику кришку та відкрийте піддувало. Закладіть на колосник сухі дрова або вугілля не більш ніж на 2/3 об'єму тандира. Розпаліть вогонь через піддувальні дверцята.
Приблизно через 1 годину тандир нагріється до робочої температури. Готовність печі визнається візуально (на внутрішніх стінках повинен зникнути нагар). 
При першому розігріві тандира з'являються незначні волосяні тріщини, які зовсім не впливають на працю, а навпаки служать тепловими швами.
Перед закладанням м'яса необхідно переконатись у відсутності непрогорівших дров та частково звільнити тандир від вугілля за допомогою совка і кочерги.
Тепер сміливо можете приступати до готування. Навісьте шампури з м'ясом й закрийте піддувало та верхні кришки. Готовність шашлика визначається візуально, шляхом надрізу (перше завантаження буде готове на протязі 8-12 хвилин). 
Рекомендуємо для кращих смакових властивостей, коли шашлик вже готовий, відкрити на 1-2 хвилини верхню малу кришку та піддувальну дверку. Завдяки обдуву повітрям м'ясо набуває скоринку та неповторний смак.

Після закінчення приготування їжі необхідно дати тандиру час охолонути.

Не допускайте попадання води на розпечений тандир!
Поряд зі шашликами у тандирі можна також приготувати самсу, рибу, птицю та інші страви.

ТЕПЛОТЕХНІКА-Луцьк пропонує тільки якісні товари.

Звертайтесь за телефонами: 0667871978; 0962009637.

Восточная керамическая печь, тандыр купить Украина

Отзывы

Пока нет отзывов

Подобные товары

Включен режим редактирования. Выйти из режима редактирования
наверх