Кошик
1315 відгуків
+380 (50) 507-35-59
+380 (97) 462-47-32
+380 (98) 660-00-15
+380 (97) 254-62-82
Господар-Луцьк
Кошик
АКЦІЯ !!!

Комбінований автоклав (газ + електрика) для консервації (7 літрових - 8 півлітрових. банок) з нержавіючої сталі

15 880 ₴

  • В наявності
  • Код: 17293
Комбінований автоклав (газ + електрика) для консервації (7 літрових - 8 півлітрових. банок) з нержавіючої сталі
Комбінований автоклав (газ + електрика) для консервації (7 літрових - 8 півлітрових. банок) з нержавіючої сталіВ наявності
15 880 ₴
+380974624732
  • +380 (50) 507-35-59
    с/г товари для дому та саду
  • +380 (97) 462-47-32
    с/г товари
  • +380 (98) 660-00-15
    Теплотехніка
  • +380 (97) 254-62-82
    Запчастини до газових приладів
  • +380 (66) 787-19-78
    Теплотехніка
+380974624732
  • +380 (50) 507-35-59
    с/г товари для дому та саду
  • +380 (97) 462-47-32
    с/г товари
  • +380 (98) 660-00-15
    Теплотехніка
  • +380 (97) 254-62-82
    Запчастини до газових приладів
  • +380 (66) 787-19-78
    Теплотехніка
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Автоклав призначений для приготування консервації в домашніх і польових умовах. Процес консервування прискорюється у декілька разів.

Увага!. Даний автоклав поставляється без блоку управління. Блок можна докупити окремо.

Всередині автоклава знаходиться спеціальна подвійна решітка з нержавіючої сталі, на якій розміщуються банки з консервами.

В комплект входить вся необхідна запірна арматура.
Автоклав комбінований працює від внутрішнього (електричний тен 3кВт) або зовнішнього джерела тепла.
Виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі.
Ємність камери автоклава — 15 літрів.
Висота з металевим термометром – 45 см,
Висота з спиртовим термометром – 51 см.
Діаметр отвору – 42 см.
Вага автоклава — 8.5 кг

Відео роботи аналогічного автоклава на 14 літрових банок:

 

 

Тен розташований в нижній частині автоклава в спеціальній камері. Над теном знаходиться решітка з отворами, на яку ставляться банки.
Розміщення банок: встановлюються  сім літрових банок в один ряд, або 8 півлітрових.

Можна використовувати банки як і з бляшаними закатаними кришками, так із  кришками, що закручуються. Автоклав можна запускати в роботу навіть з однією банкою всередині.
Для цього його потрібно заповнити на 2/3 водою.

Прилад можна використовувати в поході для приготування продуктів, які довго розварюються - горох, рис, сухі гриби, тощо. В ньому готують борщі, компоти, інші рідкі та гарячі страви.
При застосуванні автоклава пальне витрачається тільки на розігрів рідини до потрібної температури і не витрачається на тривале кип'ятіння, необхідне для розігрівання продуктів у звичайних казанках.

В цьому автоклаві є можливість нагрівання як на газовій плиті, так і електрикою.
Підходить будь-яке джерело зовнішнього нагріву — електрична плита, паяльна лампа, буржуйка, сільська піч на дровах, багаття і тд. (При приготуванні на вогні шнур електроживлення слід відключити і одягнути захисний ковпачок який іде в комплекті).

Ми пропонуємо смачні і не складні рецепти приготування в цьому автоклаві:

Свинячий паштет в автоклаві

Свинячі ніжки і голову, ретельно очищені і вимиті, слід нарізати великими шматками (мізки в паштет не йдуть), залити водою і варити до відділення м'яса від кісток.

Готове м'ясо вийняти з бульйону, остудити, відокремити м'ясо від кісток, пропустити через м'ясорубку. Окремо відварити цілим шматком печінку (варити близько 10 хвилин), остудити, пропустити через м'ясорубку.

Легені, нирки, серце цілими шматками відварити до напівготовності, остудити і пропустити через м'ясорубку.

Отриманий фарш змішати у великій мисці, додати в нього 15-20 яєць, 10 подрібнених цибулин смаженихі до золотистого кольору, сіль і мелений перець за смаком.

Фарш добре вимісити.

У півлітрову банку покласти на дно половинку лаврового листа і заповнити банку паштетом, не доходячи 2 см до верху банки і закатати її.

Технологія автоклавування та ж, що і для тушонки.

Паштет м'ясний

 

Інгредієнти 0,5 л банку 1 л банку
М'ясо сире, г 320 640
Бульйон, г 90 180
Цибуля ріпчаста очищений, г 5 10
Жир для обсмажування цибулі, г 70 140
Сіль, г 2 4
Перець чорний, г 0,5 1
Перець запашний, г 0,5 1

 

Технологія приготування:
1. вимити кришки і банки;
2. нарізати м'ясо (яловичину, свинину) на шматки масою 500-700 г;
3. відварити м'ясо протягом 40-60 хвилин;
4. обсмажити в жирі цибулю до золотистої скоринки;
5. перемішати м'ясо з сіллю, цибулею і подрібнити на м'ясорубці;
6. додати бульйон і спеції за рецептурою, ретельно перемішати;
7. укласти в банки так, щоб до кришки залишилася порожнеча 2-3см;
8. закатати банки;
9. почати процес стерилізації.

Рекомендації від Господар-Луцьк:

На початку стерелізації температуру швидко довести до 120* градусів і витримати 5 хв., а решту часу автоклавувати при стандартній робочій температурі 110-115* градусів

 

 

 

 

Характеристики
Основні атрибути
ТипАвтоклав
Інформація для замовлення
  • Ціна: 15 880 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner