![Автоклав комбіновний (газ/електро) на 7 л. банок з електронним блоком управління](https://images.prom.ua/3776312950_avtoklav-kombinovnij-gazelektro.jpg)
Автоклав комбіновний (газ/електро) на 7 л. банок з електронним блоком управління
11 800 ₴
- В наявності
- Код: 17293
- +380 (50) 507-35-59с/г товари для дому та саду
- +380 (97) 462-47-32с/г товари
- +380 (98) 660-00-15Теплотехніка
- +380 (97) 254-62-82Запчастини до газових приладів
- +380 (66) 787-19-78Теплотехніка
Автоклав призначений для приготування різної консервації в домашніх і польових умовах. Процес консервації прискорюється у декілька разів. Місткість — 8 півлітрових банок, або 7 літрових.
У комплекті з автоклавом йде блок управління, який призначений для підтримки заданої температури в автоматичному режимі.
Всередині автоклава-стерилізатора знаходиться спеціальна подвійна решітка з нержавіючої сталі. В комплект входить вся необхідна запірна арматура.
Автоклав комбінований працює від зовнішнього або внутрішнього (електричний тен 3кВт) джерела тепла.
Виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі.
Ємність камери автоклава — 15 літрів.
Висота з металевим термометром – 45 см,
Висота з спиртовим термометром – 51 см,
Діаметр окружності – 42 см.
Вага автоклава — 8.5 кг
Відео роботи автоклава на 14 л. банок:
Приготування тушонки з качки і телятини
Має вмонтований цифровий электротерморегулятор для підтримки заданої температури, електричний тен потужністю — 3кВт.
Спеціально до цієї моделі автоклава замовляється блок управління з автоматикою до електричного тену. Температура всередині автоклава висвічується на електронному табло.
При досягненні заданої вами температури ( наприклад 110*С) автоматика вимикає нагрів, і включає знову при пониженні температури на два градуси. Температура в автоклаві підтримується в автоматичному режимі.
Тен розташований в нижній частині автоклава в спеціальній камері. Над теном знаходиться решітка з отворами, на яку ставляться банки.
В режимі автоклавування ви з легкістю приготуєте м'ясні тушонки, рибні консерви, салати, овочеві та фруктові асорті.
Можна використовувати банки як і з бляшаними кришками, які закатуються ключем, так із кришками, які закручуються. Автоклав можна запускати в роботу навіть з однією банкою всередині.
Для цього його потрібно заповнити на 2/3 водою.
Застосування його дозволяє готувати в короткий термін такі продукти, які довго розварюються: горох, рис, сухі гриби, тощо.
В цьому автоклаві є можливість нагрівання як на газовій плиті, так і електрикою.
Підходить будь джерело зовнішнього нагріву — електрична плита, паяльна лампа, буржуйка, сільська піч на дровах, відкрите багаття і т.д. При приготуванні на відкритому вогні шнур електроживлення слід відключити і одягнути захисний ковпачок який йде в комплекті.
Ми пропонуємо смачні і не складні рецепти приготування в цьому автоклаві:
Свинячий паштет в автоклаві
Свинячі ніжки і голову, ретельно очищені і вимиті, слід нарізати великими шматками (мізки в паштет не йдуть), залити водою і варити до відділення м'яса від кісток.
Готове м'ясо вийняти з бульйону, остудити, відокремити м'ясо від кісток, пропустити через м'ясорубку. Окремо відварити цілим шматком печінку. Варити близько 10 хвилин, остудити, пропустити через м'ясорубку.
Легені, нирки, серце цілими шматками відварити до напівготовності, остудити і пропустити через м'ясорубку.
Отриманий фарш змішати у великій мисці і додати в нього 15-20 яєць, 10 смаженого до золотистого кольору подрібнених цибулин, сіль і мелений перець за смаком.
Фарш добре вимісити.
У півлітрову банку покласти на дно половинку лаврового листа і заповнити банку паштетом, не доходячи 2 см до верху банки, закатати її.
Технологія автоклавування та ж, що і для тушонки.
Паштет м'ясний
Інгредієнти | 0,5 л банку | 1 л банку |
М'ясо сире, г | 320 | 640 |
Бульйон, г | 90 | 180 |
Цибуля ріпчаста очищена, г | 5 | 10 |
Жир для обсмажування цибулі, г | 70 | 140 |
Сіль, г | 2 | 4 |
Перець чорний, г | 0,5 | 1 |
Перець духмяний, г | 0,5 | 1 |
Технологія приготування:
1. вимити кришки і банки;
2. нарізати м'ясо (яловичину, свинину) на шматки масою 500-700г;
3. відварити м'ясо протягом 40-60 хвилин;
4. обсмажити в жирі цибулю до золотистого кольору;
5. перемішати м'ясо з сіллю, цибулею і подрібнити на м'ясорубці;
6. додати бульйон і спеції за рецептурою, ретельно перемішати;
7. укласти в банки так, щоб до кришки залишилася порожнеча 2-3см;
8. закатати банки;
9. почати процес стерилізації.
Приємного Вам апетиту!
Рекомендації від Господар-Луцьк:
На початку стерелізації температуру швидко довести до 120* градусів і витримати 5 хв., а решту часу автоклавувати при стандартній робочій температурі 110-115* градусів
Бажаємо швидкого приготування і приємного апетиту!
З повагою, «Господар-Луцьк».
Основні атрибути | |
---|---|
Тип | Автоклав |
Стан | Новий |
- Ціна: 11 800 ₴