Кошик
1529 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (50) 507-35-59
+380 (97) 462-47-32
+380 (98) 660-00-15
+380 (97) 254-62-82
Господар-Луцьк
Кошик
Розпродаж !

Автоклав комбіновний (газ/електро) на 7 л. банок з електронним блоком управління

11 800 ₴

  • В наявності
  • Код: 17293
Автоклав комбіновний (газ/електро) на 7 л. банок з електронним блоком управління
Автоклав комбіновний (газ/електро) на 7 л. банок з електронним блоком управлінняВ наявності
11 800 ₴
+380974624732
  • +380 (50) 507-35-59
    с/г товари для дому та саду
  • +380 (97) 462-47-32
    с/г товари
  • +380 (98) 660-00-15
    Теплотехніка
  • +380 (97) 254-62-82
    Запчастини до газових приладів
  • +380 (66) 787-19-78
    Теплотехніка
+380974624732
  • +380 (50) 507-35-59
    с/г товари для дому та саду
  • +380 (97) 462-47-32
    с/г товари
  • +380 (98) 660-00-15
    Теплотехніка
  • +380 (97) 254-62-82
    Запчастини до газових приладів
  • +380 (66) 787-19-78
    Теплотехніка
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Автоклав призначений для приготування різної консервації в домашніх і польових умовах. Процес консервації прискорюється у декілька разів. Місткість — 8 півлітрових банок, або 7 літрових.

У комплекті з автоклавом йде блок управління, який призначений для підтримки заданої температури в автоматичному режимі.
Всередині автоклава-стерилізатора знаходиться спеціальна подвійна решітка з нержавіючої сталі. В комплект входить вся необхідна запірна арматура.
Автоклав комбінований працює від зовнішнього або внутрішнього (електричний тен 3кВт) джерела тепла.
Виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі.
Ємність камери автоклава — 15 літрів.
Висота з металевим термометром – 45 см,
Висота з спиртовим термометром – 51 см,
Діаметр окружності – 42 см.
Вага автоклава — 8.5 кг

Відео роботи автоклава на 14 л. банок:

 

Приготування тушонки з качки і телятини

Має вмонтований цифровий электротерморегулятор для підтримки заданої температури, електричний тен потужністю — 3кВт.
Спеціально до цієї моделі автоклава замовляється блок управління з автоматикою до електричного тену. Температура всередині автоклава висвічується на електронному табло.
При досягненні заданої вами температури ( наприклад 110*С) автоматика вимикає нагрів, і включає знову при пониженні температури на два градуси. Температура в автоклаві підтримується в автоматичному режимі.
Тен розташований в нижній частині автоклава в спеціальній камері. Над теном знаходиться решітка з отворами, на яку ставляться банки.
В режимі автоклавування ви з легкістю приготуєте м'ясні тушонки, рибні консерви, салати, овочеві та фруктові асорті.
Можна використовувати банки як і з бляшаними кришками, які закатуються ключем, так із кришками, які закручуються. Автоклав можна запускати в роботу навіть з однією банкою всередині.
Для цього його потрібно заповнити на 2/3 водою.

Застосування його дозволяє готувати в короткий термін такі продукти, які довго розварюються: горох, рис, сухі гриби, тощо.

В цьому автоклаві є можливість нагрівання як на газовій плиті, так і електрикою.
Підходить будь джерело зовнішнього нагріву — електрична плита, паяльна лампа, буржуйка, сільська піч на дровах, відкрите багаття і т.д. При приготуванні на відкритому вогні шнур електроживлення слід відключити і одягнути захисний ковпачок який йде в комплекті.

Ми пропонуємо смачні і не складні рецепти приготування в цьому автоклаві:

Свинячий паштет в автоклаві

Свинячі ніжки і голову, ретельно очищені і вимиті, слід нарізати великими шматками (мізки в паштет не йдуть), залити водою і варити до відділення м'яса від кісток.

Готове м'ясо вийняти з бульйону, остудити, відокремити м'ясо від кісток, пропустити через м'ясорубку. Окремо відварити цілим шматком печінку. Варити близько 10 хвилин, остудити, пропустити через м'ясорубку.

Легені, нирки, серце цілими шматками відварити до напівготовності, остудити і пропустити через м'ясорубку.

Отриманий фарш змішати у великій мисці і додати в нього 15-20 яєць, 10 смаженого до золотистого кольору подрібнених цибулин, сіль і мелений перець за смаком.

Фарш добре вимісити.

У півлітрову банку покласти на дно половинку лаврового листа і заповнити банку паштетом, не доходячи 2 см до верху банки, закатати її.
Технологія автоклавування та ж, що і для тушонки.

Паштет м'ясний

Інгредієнти 0,5 л банку 1 л банку
М'ясо сире, г 320 640
Бульйон, г 90 180
Цибуля ріпчаста очищена, г 5 10
Жир для обсмажування цибулі, г 70 140
Сіль, г 2 4
Перець чорний, г 0,5 1
Перець духмяний, г 0,5 1

Технологія приготування:
1. вимити кришки і банки;
2. нарізати м'ясо (яловичину, свинину) на шматки масою 500-700г;
3. відварити м'ясо протягом 40-60 хвилин;
4. обсмажити в жирі цибулю до золотистого кольору;
5. перемішати м'ясо з сіллю, цибулею і подрібнити на м'ясорубці;
6. додати бульйон і спеції за рецептурою, ретельно перемішати;
7. укласти в банки так, щоб до кришки залишилася порожнеча 2-3см;
8. закатати банки;
9. почати процес стерилізації.

Приємного Вам апетиту!

Рекомендації від Господар-Луцьк:

На початку стерелізації температуру швидко довести до 120* градусів і витримати 5 хв., а решту часу автоклавувати при стандартній робочій температурі 110-115* градусів

Бажаємо швидкого приготування і приємного апетиту!

З повагою, «Господар-Луцьк».

Характеристики
Основні атрибути
ТипАвтоклав
СтанНовий
Інформація для замовлення
  • Ціна: 11 800 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner