Кормозапарники
Застосовуються для запарювання та варіння кормів і для нагрівання води на свинарських і молочних фермах. Запарюють: грубі корми (полова, солом'яна різка), соковиті (картопля, буряк, бруква) і концентровані (висівки, бавовняний макуха, люпин). Варять: каші і киселі. Запарювання грубих кормів розм'якшує їх, поліпшує смак і сприяє кращому перетравленню і засвоєнню корму ж-вими. Соковиті корми запарюються також з метою зробити їх більш засвоєними для тварин. Деякі з концентратів потребують пропарюванні для звільнення їх від шкідливих речовин. Всі види кормів при запарюванні знезаражуються. Каші і киселі необхідні в раціонах молодняку.
в виде галереив виде списка
- Кормозапарник для приготування кормів тваринам оцинкований (Польського виробництва)11 940 ₴Немає в наявності