Кошик
1502 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (50) 507-35-59
+380 (97) 462-47-32
+380 (98) 660-00-15
+380 (97) 254-62-82
Господар-Луцьк
Кошик

Домашній автоклав для консервування "Мрія рибалки" (7 літрових - 8 півлітрових банок)

9 600 ₴

  • В наявності
  • Код: 13389
Домашній автоклав для консервування "Мрія рибалки" (7 літрових - 8 півлітрових банок)
Домашній автоклав для консервування "Мрія рибалки" (7 літрових - 8 півлітрових банок)В наявності
9 600 ₴
+380974624732
  • +380 (50) 507-35-59
    с/г товари для дому та саду
  • +380 (97) 462-47-32
    с/г товари
  • +380 (98) 660-00-15
    Теплотехніка
  • +380 (97) 254-62-82
    Запчастини до газових приладів
  • +380 (66) 787-19-78
    Теплотехніка
+380974624732
  • +380 (50) 507-35-59
    с/г товари для дому та саду
  • +380 (97) 462-47-32
    с/г товари
  • +380 (98) 660-00-15
    Теплотехніка
  • +380 (97) 254-62-82
    Запчастини до газових приладів
  • +380 (66) 787-19-78
    Теплотехніка
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Автоклав призначений для приготування різної консервації в домашніх та польових умовах. Процес консервації прискорюється у декілька разів.

Використовується в стаціонарних та польових умовах для мисливців і рибалок, дачників або просто заощадливих господарів.
Всередині автоклава знаходиться спеціальна подвійна решітка з нержавіючої сталі. В комплект входить вся необхідна запірна арматура.

  • Працює від зовнішнього джерела тепла.
  • Ємність камери автоклава — 10 літрів.
  • Висота автоклава з термометром – 45 см
  • Висота автоклава зі скляним термометром у металевій оправі – 51 см.
  • Діаметр вхідного отвору – 42 см.
  • Вага автоклава — 6.5 кг

Розміри автоклава в упаковці:

  • Висота - 64 см;
  • Ширина - 37 см;
  • Глибина - 35 см.

Високотемпературні режими стерилізації дозволяють:
— зменшити час термообробки, що підвищує якість продукції;
— надійно знищувати мікроби та бактерії в продуктах;
— збільшити термін зберігання продукції;
— полегшити виснажливу працю під час консервування.

Автоклав — ємність з кришкою, що щільно закривається, яка не тільки прискорює процес приготування їжі, але і поліпшує її смакові якості. Сприяє економній витраті палива.
Автоклав має запобіжний клапан і термометр для вимірювання температури.

Консерви не обов"язково зберігати в холодильнику, достатньо розмістити їх у будь якому прохолодному приміщенні, наприклад у підвалі чи погребі, економлячи місце в квартирі. Консерви після автоклавування зберігаються кілька років, а можуть, за аналогією з армійськими тушонками, і десятки років.
Весь сенс стерилізації полягає в тому, щоб нагріти консерви до певної температури. По досягненню цієї температури всі мікроби та бактерії, які при зберіганні здатні викликати псування продуктів, знищуються через 5 -10 хвилин.
Для овочевих консервів це температура приблизно 75 градусів, для рибних близько 100 градусів, для м'ясних близько 110 -130 градусів.
Перевага автоклава полягає в тому, що ви робите натуральні консерви без оцту, лимонної кислоти та інших консервантів.
Відкривши баночку ви можете зварити суп або викласти на сковорідку, все виходить свіжим, та гарно смакує. 

Загалом – то це дуже зручна річ для господарів, рибалок та мисливців.
Дуже зручний і практичний автоклав для тих, хто цінує свій час та зусилля. Горох , пшениця , кукурудза вариться до потрібної кондиції за короткий термін.
Так само пропонуємо використовувати наш МІНІ АВТОКЛАВ для консервування м"яса, риби, грибів, прямо на природі, риболовлі, полюванні чи відпочинку.
Технологія приготування продуктів у представленому  автоклаві випробувана багатьма дослідами і помилками, удосконалена майже до ідеалу.
При покупці приладу ми надішлемо  повний опис і книгу

рецептів.

Пропонуємо Вам рецепт приготування тушкованих яловичини, баранини, свинини:

 
Інгредієнти 0,5 л банку 1 л банку
М'ясо сире (яловичина або баранина), г 440 830
Жир (масло рослинне), г 90 170
Сіль, г 5 10
Цибуля ріпчаста, г 7 14
Перець чорний горошок, шт. 3 6
Лавровий лист, шт. 1 2
 Технологія приготування:

1. вимити кришки і банки;
2. нарізати на шматки масою 50-120 г;
3. нарізати ріпчасту цибулю;
4. укласти на дно банки чорний перець і лавровий лист;
5. перемішати м'ясо з нарізаною цибулею ( за бажанням можна збільшити кількість цибулі і додати моркву), сіллю і жиром ( олією);
6. укласти сировину в банки таким чином, щоб до кришки залишалася порожнеча 2-3см;
7. закатати банки;
8. почати процес стерилізації.

Відео роботи:

Можемо виготовити автоклав за вашим індивідуальним замовленням.

Рекомендації від Господар-Луцьк:

На початку стерелізації температуру швидко довести до 120* градусів і витримати 5 хв., а решту часу автоклавувати при стандартній робочій температурі 110-115* градусів

Бажаємо швидкого приготування і приємного апетиту!

 Ми пропонуємо тільки кращі товари.

Вдалого вам вибору!

З повагою, «Господар-Луцьк».

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
ТипАвтоклав
МатеріалНержавіюча сталь
Об`єм16 л
Джерело нагрівуЗовнішній
Максимальний робочий тиск3.8 МПа
Максимальна робоча температура110 град.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 9 600 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner