Кошик
1441 відгук

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 10.10).

+380 (50) 507-35-59
+380 (97) 462-47-32
+380 (98) 660-00-15
+380 (97) 254-62-82
Господар-Луцьк
Кошик

Овоскоп ОВ-М для перевірки всіх типів яєць

770 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 13876
Овоскоп ОВ-М для перевірки всіх типів яєць
Овоскоп ОВ-М для перевірки всіх типів яєцьНемає в наявності
770 ₴
+380 (50) 507-35-59
с/г товари для дому та саду
  • +380 (97) 462-47-32
    с/г товари
  • +380 (98) 660-00-15
    Теплотехніка
  • +380 (97) 254-62-82
    Запчастини до газових приладів
  • +380 (66) 787-19-78
    Теплотехніка
+380 (50) 507-35-59
с/г товари для дому та саду
  • +380 (97) 462-47-32
    с/г товари
  • +380 (98) 660-00-15
    Теплотехніка
  • +380 (97) 254-62-82
    Запчастини до газових приладів
  • +380 (66) 787-19-78
    Теплотехніка
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Овоскоп служить для перевірки якості яєць перед їх закладанням, а також кілька разів — під час інкубації для перевірки розвитку зародків пташенят.
Як користуватися овоскопом
Підключіть овоскоп до джерела живлення. Візьміть овоскоп в одну руку, розташувавши його вертикально світлодіодом нагору, другою рукою вставте яйце у ​​світлозахисне кільце овоскопа. Для забезпечення хорошої видимості між кільцем та яйцем не повинно бути зазору. Увімкніть лампу та огляньте яйце. Якщо яйця лежать у лотку, то овоскоп можна тримати лампою донизу, просвічуючи яйця зверху.
Зверніть увагу на цілісність шкаралупи. Тріщини та отвори в шкаралупі виявляться у вигляді яскравих смуг та точок. Повітряна камера повинна знаходитися на тупому кінці яйця у вигляді темної круглої плями і бути нерухомою при перевертанні яйця. Жовток може повільно переміщатися всередині яйця, але не торкається шкаралупи. У свіжого яйця, придатного для інкубації вміст не темний, майже прозорий, а жовток менш помітний, ніж у старого.

Непридатними вважаються яйця:

  •     дуже брудні;
  •     неправильної форми;
  •     що мають дефекти шкаралупи (тріщини, тонку шкаралупу, велику кількість великих вапняних наростів);
  •     двожовтні;
  •     зі зміщеною або блукаючою повітряною камерою;
  •     яйця, у яких відбулося змішування білка з жовтком внаслідок розриву жовткової оболонки;
  •     яйця, у яких білок чи жовток забарвлені кров'ю;
  •     уражені цвіллю, що не просвічуються або мають темні плями, з кров'яними та іншими сторонніми включеннями;
  •     «старі яйця», які довго зберігалися (при їх просвічуванні буває видно збільшена повітряна камера; жовток великий, темний, наближений до шкаралупи або присох до неї, межі його окреслені різкіше, ніж у свіжому яйці; білок рідкий, тому жовток дуже рухливий) .
Характеристики
Основні атрибути
СтанНовий
Матеріал корпусуПластик
ТипОвоскоп
Інформація для замовлення
  • Ціна: 770 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner