Кошик
1554 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (24.03).

+380 (50) 507-35-59
+380 (97) 462-47-32
+380 (98) 660-00-15
+380 (97) 254-62-82
Господар-Луцьк
Кошик
АКЦІЯ !!!

Коптильня побутова із нержавіючої сталі, домашня переносна похідна каганець з нержавійки

1 760 ₴

  • В наявності
  • Код: 16526А
Коптильня побутова із нержавіючої сталі, домашня переносна похідна каганець з нержавійки
Коптильня побутова із нержавіючої сталі, домашня переносна похідна каганець з нержавійкиВ наявності
1 760 ₴
+380974624732
  • +380 (50) 507-35-59
    с/г товари для дому та саду
  • +380 (97) 462-47-32
    с/г товари
  • +380 (98) 660-00-15
    Теплотехніка
  • +380 (97) 254-62-82
    Запчастини до газових приладів
  • +380 (66) 787-19-78
    Теплотехніка
+380974624732
  • +380 (50) 507-35-59
    с/г товари для дому та саду
  • +380 (97) 462-47-32
    с/г товари
  • +380 (98) 660-00-15
    Теплотехніка
  • +380 (97) 254-62-82
    Запчастини до газових приладів
  • +380 (66) 787-19-78
    Теплотехніка
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Каганець з нержавіючої сталі служить для гарячого копчення риби, м'яса, сала, сиру і інших продуктів.

Прекрасний помічник як для дому, так і для похідних умов. Малогабаритний, легкий, компактний прилад виготовлений із нержавіючої сталі.

Принцип роботи дуже простий. На дно коптильні насипаємо тирсу, викладаємо на решітку продукт, накриваємо кришкою і ставимо на відкритий вогонь. Як тільки починає йти дим, треба засікати час - процес пішов. Коптильня відмінно стає на дві конфорки плити. В дану коптильню з легкістю поміщається курка або 2 кг. крил.

Каганець виконана з якісної нержавіючої сталі, легка і довговічна. Продукти гарячого копчення виходять красивими зовні і головне дуже смачними.

Час приготування в коптилці:

  • Риба готується 20-40хв,
  • курка 35,
  • сало 30 світ.

Користуватися коптильнею легко і просто будь-якій людині, навіть дуже далеким від кулінарії. Це незамінна річ на природі.

Інструкція використання коптильні:

1. При використанні коптильні в похідних умовах, розведіть вогонь.
2. Засипте рівним шаром тирсу або дрібну стружку на дно корпусу.
3. Встановіть решітку з піддоном на ній.
4. Розкладіть на решітці продукти, закрийте кришкою.
5. Поставте на вогонь.
6. Час копчення 15-90 хвилин (в залежності від маси продукту)

Коптильня – призначена для копчення продуктів на відкритому повітрі. Копчення — один з видів теплової обробки продуктів (м'яса, риби, фруктів). Воно надає їм специфічний аромат і надає консервуючий дію. Продукти, піддані копченню, просочуються бактеріостатичними речовинами коптильного диму і частково зневоднюються, завдяки чому стають більш стійкими до зберігання.
Придбавши свою домашню коптильню, ви зможете готувати смачну і здорову їжу так часто, як самі цього захочете. «Рідкий дим» і інша шкідлива хімія тепер не для вас.

Розміри коптильні: 

  • Висота - 15см;
  • Ширина — 26см;
  • Довжина — 42см.

Господар-Луцьк бажає вдалого вибору!
Телефонуйте та запитуйте. Відповімо на всі питання що вас цікавлять.
Швидка доставка по Україні.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 760 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner