Кошик
1288 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (50) 507-35-59
+380 (97) 462-47-32
+380 (98) 660-00-15
+380 (97) 254-62-82
Господар-Луцьк
Кошик
АКЦІЯ !!!

Автоклав Блиск для приготування консервів, автоклав-стерилізатор -21 літрових банок (полірована нержавійка)

12 300 

  • В наявності
  • Код: 17376
Автоклав Блиск для приготування консервів, автоклав-стерилізатор -21 літрових банок (полірована нержавійка)
Автоклав Блиск для приготування консервів, автоклав-стерилізатор -21 літрових банок (полірована нержавійка)В наявності
12 300 
+380974624732
  • +380 (50) 507-35-59
    с/г товари для дому та саду
  • +380 (97) 462-47-32
    с/г товари
  • +380 (98) 660-00-15
    Теплотехніка
  • +380 (97) 254-62-82
    Запчастини до газових приладів
  • +380 (66) 787-19-78
    Теплотехніка
+380974624732
  • +380 (50) 507-35-59
    с/г товари для дому та саду
  • +380 (97) 462-47-32
    с/г товари
  • +380 (98) 660-00-15
    Теплотехніка
  • +380 (97) 254-62-82
    Запчастини до газових приладів
  • +380 (66) 787-19-78
    Теплотехніка
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Якщо ви хочете заощадити час, сили і, головне, кошти – використовуйте наш побутової автоклав, і готуйте смачні і корисні консерви, маринади, варення.

Автоклав призначений для приготування різної консервації в домашніх умовах. Це відмінний помічник при домашньому консервуванні м'яса, риби, овочів, фруктів і грибів.

Автоклавування дає можливість надійно захистити консерви від бактерій та мікробів, зменшити час консервування, а також покращити смакові якості консервів, а найголовніше - значно збільшити терміни зберігання продукції.
Місткість даного автоклава 32 півлітрові банки, або 21 літрова.

Щоб пришвидшити процес підготовки до консервування, рекомендуємо використовувати додаткові прилади, які допоможуть вам у роботі. 

Для зважування фруктів і овочів бажано мати домашні столові  ваги.
Для чищення і різання плодів  слід користуватися спеціальними ножами з нержавіючої сталі з прорізами.
Для видалення кісточок з вишень і черешень доречно використовувати ручну кісточковибивальну машинку. Подрібнити ягоди чи плоди можна за допомогою м'ясорубки.
Для шинкування капусти користуються ручною шинковальною машинкою. 
Для бланшування необхідно мати каструлю і друшляк або спеціальний сітчастий кошик.
Плодово-ягідні соки або соки з овочів можна приготувати за допомогою ручних гвинтових пресів або ручних соковижималок

Перелічені прилади є в наявності в нашому магазині.

Ми займаємося виготовленням чотирьох видів домашніх автоклавів з високоякісної нержавіючої сталі. Ви можете підібрати собі оптимальний варіант, згідно ваших потреб.


Місткість автоклава — 32 півлітрових банок, або 21 літрова.

Об"єм автоклава — 38 літрів води;

Вага заповненого консервами автоклава — 58 кг

Висота автоклава без фурнітури 61 см

Висота термометра з металевою оправою 21 см

Відео роботи:

Весь корпус пропонованого нами автоклава виконаний з високоякісної нержавіючої сталі.
Товщина стінок — 1.2 мм
Товщина флянців - 6-8 мм
В цьому автоклаві є можливість нагрівання на газовій плиті, так і на дров'яній печі, паяльними лампами та іншими джерелами тепла.
Вага автоклава — 12,5 кг.

Смачну домашню тушонку в автоклаві можна приготувати за таким простим рецептом:

Для приготування консерви вам знадобиться м'ясо, спеції і банки для консервації. М'ясо слід відокремити від мозкових кісток, які не можна консервувати, реберця порубати на шматочки, решта розрізати на шматки, щоб вони помістилися в банки.

У ретельно вимиті банки місткістю 0,5 літрів до половини їх об'єму щільно укладають м'ясо і кісточки, потім додають спеції, наприклад 4-5 зерен чорного перцю, чайна ложка без верху солі і один лавровий лист середньої величини, а потім знову м'ясо.

Слідкуйте за тим, щоб верхній шар м'яса не доходив на 2 см до верху банки,  щоб запобігти зриванню кришки від підвищеного тиску в автоклаві.

Після укладання м'яса банки закатуються.

Пам'ятайте, щоб отримати смачні і корисні консерви, слід використовувати тільки доброякісне свіже м'ясо і чистий посуд.

Також у домашньому автоклаві не складно приготувати смачну СОЛЯНКУ З М'ЯСОМ.

 
Інгредієнти 0,5 л банку 1 л банку
М'ясо сире, г 190 360
Борошно пшеничне, г 14 25
Цибуля ріпчаста очищений, г 60 110
Жир для обсмажування цибулі, г 15 25
Сіль, г 5 10
Перець чорний, г 1 2
Цукор, г 7 14
Морква очищена, г 25 50
Лавровий лист, шт. 1 2
Капуста свіжа, г 250 450
Томат паста (30%), г 23 46

Технологія приготування:
1. вимити кришки і банки;
2. нарізати м'ясо на шматки 30-40 г;
3. нарізати і обсмажити на жирі цибулю;
4. нарізати моркву;
5. нашаткувати капусту;
6. обсмажити на сухій сковороді до світло-коричневого кольору борошно;
7. перемішати м'ясо з борошном, томат-пастою, цибулею, морквою, капустою, сіллю, чорним перцем, цукром;
8. укласти сировину в банки так, щоб до кришки залишалася порожнеча 2-3см;
9. закатати банки;
10. почати процес стерилізації.

Ваші рідні і близькі будуть Вам дуже вдячні за смачні страви! Поспішайте замовити побутової автоклав, адже купуючи Ви заощадите свої сили і час!

 

 

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникГосподар
Максимальна робоча температура120 град.
Об`єм21 л
Країна виробникУкраїна
МатеріалНержавіюча сталь
ТипАвтоклав
Товщина стінок1.2 мм
Максимальний робочий тиск4.5 МПа
Інформація для замовлення
  • Ціна: 12 300 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner