Автоклав Блиск для приготування консервів, автоклав-стерилізатор -21 літрових банок (полірована нержавійка)
12 890 ₴
- В наявності
- Код: 17376
- +380 (50) 507-35-59с/г товари для дому та саду
- +380 (97) 462-47-32с/г товари
- +380 (98) 660-00-15Теплотехніка
- +380 (97) 254-62-82Запчастини до газових приладів
- +380 (66) 787-19-78Теплотехніка
Якщо ви хочете заощадити час, сили і, головне, кошти – використовуйте наш побутової автоклав, і готуйте смачні і корисні консерви, маринади, варення.
Автоклав призначений для приготування різної консервації в домашніх умовах. Це відмінний помічник при домашньому консервуванні м'яса, риби, овочів, фруктів і грибів.
Автоклавування дає можливість надійно захистити консерви від бактерій та мікробів, зменшити час консервування, а також покращити смакові якості консервів, а найголовніше - значно збільшити терміни зберігання продукції.
Місткість даного автоклава 32 півлітрові банки, або 21 літрова.
Щоб пришвидшити процес підготовки до консервування, рекомендуємо використовувати додаткові прилади, які допоможуть вам у роботі.
Для зважування фруктів і овочів бажано мати домашні столові ваги.
Для чищення і різання плодів слід користуватися спеціальними ножами з нержавіючої сталі з прорізами.
Для видалення кісточок з вишень і черешень доречно використовувати ручну кісточковибивальну машинку. Подрібнити ягоди чи плоди можна за допомогою м'ясорубки.
Для шинкування капусти користуються ручною шинковальною машинкою.
Для бланшування необхідно мати каструлю і друшляк або спеціальний сітчастий кошик.
Плодово-ягідні соки або соки з овочів можна приготувати за допомогою ручних гвинтових пресів або ручних соковижималок
Перелічені прилади є в наявності в нашому магазині.
Ми займаємося виготовленням чотирьох видів домашніх автоклавів з високоякісної нержавіючої сталі. Ви можете підібрати собі оптимальний варіант, згідно ваших потреб.
Місткість автоклава — 32 півлітрових банок, або 21 літрова.
Об"єм автоклава — 38 літрів води;
Вага заповненого консервами автоклава — 58 кг
Висота автоклава без фурнітури 61 см
Висота термометра з металевою оправою 21 см
Відео роботи:
Весь корпус пропонованого нами автоклава виконаний з високоякісної нержавіючої сталі.
Товщина стінок — 1.2 мм
Товщина флянців - 6-8 мм
В цьому автоклаві є можливість нагрівання на газовій плиті, так і на дров'яній печі, паяльними лампами та іншими джерелами тепла.
Вага автоклава — 12,5 кг.
Смачну домашню тушонку в автоклаві можна приготувати за таким простим рецептом:
Для приготування консерви вам знадобиться м'ясо, спеції і банки для консервації. М'ясо слід відокремити від мозкових кісток, які не можна консервувати, реберця порубати на шматочки, решта розрізати на шматки, щоб вони помістилися в банки.
У ретельно вимиті банки місткістю 0,5 літрів до половини їх об'єму щільно укладають м'ясо і кісточки, потім додають спеції, наприклад 4-5 зерен чорного перцю, чайна ложка без верху солі і один лавровий лист середньої величини, а потім знову м'ясо.
Слідкуйте за тим, щоб верхній шар м'яса не доходив на 2 см до верху банки, щоб запобігти зриванню кришки від підвищеного тиску в автоклаві.
Після укладання м'яса банки закатуються.
Пам'ятайте, щоб отримати смачні і корисні консерви, слід використовувати тільки доброякісне свіже м'ясо і чистий посуд.
Також у домашньому автоклаві не складно приготувати смачну СОЛЯНКУ З М'ЯСОМ.
Інгредієнти | 0,5 л банку | 1 л банку |
М'ясо сире, г | 190 | 360 |
Борошно пшеничне, г | 14 | 25 |
Цибуля ріпчаста очищений, г | 60 | 110 |
Жир для обсмажування цибулі, г | 15 | 25 |
Сіль, г | 5 | 10 |
Перець чорний, г | 1 | 2 |
Цукор, г | 7 | 14 |
Морква очищена, г | 25 | 50 |
Лавровий лист, шт. | 1 | 2 |
Капуста свіжа, г | 250 | 450 |
Томат паста (30%), г | 23 | 46 |
Технологія приготування:
1. вимити кришки і банки;
2. нарізати м'ясо на шматки 30-40 г;
3. нарізати і обсмажити на жирі цибулю;
4. нарізати моркву;
5. нашаткувати капусту;
6. обсмажити на сухій сковороді до світло-коричневого кольору борошно;
7. перемішати м'ясо з борошном, томат-пастою, цибулею, морквою, капустою, сіллю, чорним перцем, цукром;
8. укласти сировину в банки так, щоб до кришки залишалася порожнеча 2-3см;
9. закатати банки;
10. почати процес стерилізації.
Ваші рідні і близькі будуть Вам дуже вдячні за смачні страви! Поспішайте замовити побутової автоклав, адже купуючи Ви заощадите свої сили і час!
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Господар |
Максимальна робоча температура | 120 град. |
Об`єм | 21 л |
Країна виробник | Україна |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Тип | Автоклав |
Товщина стінок | 1.2 мм |
Максимальний робочий тиск | 4.5 МПа |
- Ціна: 12 890 ₴