
Автоклав побутовий для домашнього консервування — 14 літрових банок, або 24 півлітрові
10 500 ₴
- В наявності
- Код: 16588
- +380 (50) 507-35-59с/г товари для дому та саду
- +380 (97) 462-47-32с/г товари
- +380 (98) 660-00-15Теплотехніка
- +380 (97) 254-62-82Запчастини до газових приладів
- +380 (66) 787-19-78Теплотехніка
Автоклав призначений для приготування фруктових, овочевих, грибних, рибних і м'ясних консервів в домашніх умовах.
Це вдосконалена модель автоклава.
Завдяки автоклаву вам не доведеться витрачати свій час на стерилізацію банок, відпарювання кришок і довго чекати, коли вони нарешті проварятся.
Наш автоклав - відмінний помічник для дбайливих господарів.
Надійно знищує бактерії, значно зменшує час консервування продуктів, покращує смакові властивості та якість консервації, збільшує у кілька разів терміни зберігання готової продукції.
Місткість автоклаву — 24 півлітрових банок, або 14 літрових.
Нагадуємо, що процес приготування консервів автоклав прискорює в кілька разів.
Під час кризи сімейний бюджет планується з особливою обачністю. Погодьтеся, що «домашній цех» буде дуже до речі. Ви зможете готувати смачну і здорову їжу так часто, як самі цього захочете!
Для початку потрібно підготувати наш побутовий автоклав до роботи, згідно інструкції. Вибираємо продукти у відповідності з технологічною інструкцією чи рецептурою, фасуємо їх по банках, закатуємо. Закатані літрові банки встановлюємо в автоклав в два, півлітрові в три ряди, заливаємо водою і надійно фіксуємо кришку з допомогою гайок для затискання, створюємо тиск, включаємо нагрівання.
Автоклав готовий до роботи.
Відео роботи:
Пропонуємо вам смачні рецепти взяті з книги рецептів, яку ми даруємо кожному покупцеві автоклава :
1). М'ЯСО ТУШКОВАНЕ В ТОМАТІ
Інгредієнти | 0,5 л банку | 1 л банку |
М'ясо сире, г | 480 | 960 |
Жир, г | 25 | 50 |
Томатна паста, г | 22 | 44 |
Цукор, г | 6 | 12 |
Сіль, г | 7 | 14 |
Цибуля обсмажена, г | 12 | 25 |
Перець червоний, г | 2 | 4 |
Лавровий лист, шт. | 1 | 2 |
Технологія приготування:
1. вимити кришки і банки;
2. укласти на дно банки лавровий лист;
3. нарізати м'ясо на шматки 50-60г;
4. нарізати і обсмажити на смальці цибулю;
5. перемішати м'ясо з обсмаженою цибулею, сіллю, цукром, таматной пастою, червоним перцем;
6. укласти сировину в банки таким чином, щоб до кришки залишилася порожнеча 3-4см;
7. закатати банки;
8. почати процес стерилізації.
2). СОКОВИТИЙ М'ЯСНИЙ ГУЛЯШ
Інгредієнти | 0,5 л. банку | 1 л. банку |
Обсмажене м'ясо(сире), г | 400(705) | 800(1400) |
Жир топлений, г | 70 | 140 |
Томатна паста(12%), г | 30 | 60 |
Цукор, г | 2 | 4 |
Сіль, г | 7 | 14 |
Цибуля ріпчаста, м | 25 | 50 |
Перець чорний мелений, г | 1 | 2 |
Лавровий лист, шт. | 1 | 2 |
Борошно пшеничне, г | 15 | 30 |
Технологія приготування:
1. вимити кришки і банки;
2. укласти на дно банки лавровий лист;
3. нарізати м'ясо на шматки 30-40г;
4. обсмажити м'ясо в жирі протягом 30-40 хвилин;
5. нарізати ріпчасту цибулю;
6. перемішати м'ясо з сіллю, цибулею, цукром, чорним перцем, томатною пастою і борошном;
7. укласти сировину в банки так, щоб до кришки залишилася порожнеча 2-3см;
8. закатати банки;
9. почати процес стерилізації. З моменту досягнення 110* градусів, засікаємо час автоклавування.
Рекомендації від Господар-Луцьк:
На початку стерелізації температуру швидко довести до 120* градусів і витримати 5 хв., а решту часу автоклавувати при стандартній робочій температурі 110-115* градусів
Бажаємо швидкого приготування і приємного апетиту!
З повагою, «Господар-Луцьк».
Основні атрибути | |
---|---|
Тип | Автоклав |
Джерело нагріву | Зовнішній |
Стан | Новий |
- Ціна: 10 500 ₴