Кошик
1554 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (24.03).

+380 (50) 507-35-59
+380 (97) 462-47-32
+380 (98) 660-00-15
+380 (97) 254-62-82
Господар-Луцьк
Кошик
АКЦІЯ !!!

Автоклав побутовий для домашнього консервування — 14 літрових банок, або 24 півлітрові

10 500 ₴

  • В наявності
  • Код: 16588
Автоклав побутовий для домашнього консервування — 14 літрових банок, або 24 півлітрові
Автоклав побутовий для домашнього консервування — 14 літрових банок, або 24 півлітровіВ наявності
10 500 ₴
+380974624732
  • +380 (50) 507-35-59
    с/г товари для дому та саду
  • +380 (97) 462-47-32
    с/г товари
  • +380 (98) 660-00-15
    Теплотехніка
  • +380 (97) 254-62-82
    Запчастини до газових приладів
  • +380 (66) 787-19-78
    Теплотехніка
+380974624732
  • +380 (50) 507-35-59
    с/г товари для дому та саду
  • +380 (97) 462-47-32
    с/г товари
  • +380 (98) 660-00-15
    Теплотехніка
  • +380 (97) 254-62-82
    Запчастини до газових приладів
  • +380 (66) 787-19-78
    Теплотехніка
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Автоклав призначений для приготування фруктових, овочевих, грибних, рибних і м'ясних консервів в домашніх умовах. 

Це вдосконалена модель автоклава.

Завдяки автоклаву вам не доведеться витрачати свій час на стерилізацію банок, відпарювання кришок і довго чекати, коли вони нарешті проварятся.

Наш автоклав - відмінний помічник для дбайливих господарів.

Надійно знищує бактерії, значно зменшує час консервування продуктів, покращує смакові властивості та якість консервації, збільшує у кілька разів терміни зберігання готової продукції.
Місткість автоклаву — 24 півлітрових банок, або 14 літрових.
Нагадуємо, що процес приготування консервів автоклав прискорює в кілька разів.
Під час кризи сімейний бюджет планується з особливою обачністю. Погодьтеся, що «домашній цех» буде дуже до речі. Ви зможете готувати смачну і здорову їжу так часто, як самі цього захочете!

Для початку потрібно підготувати наш побутовий автоклав до роботи, згідно інструкції. Вибираємо продукти у відповідності з технологічною інструкцією чи рецептурою, фасуємо їх по банках, закатуємо. Закатані літрові банки встановлюємо в автоклав в два, півлітрові в три ряди, заливаємо водою і надійно фіксуємо кришку з допомогою  гайок для затискання, створюємо тиск, включаємо нагрівання.
Автоклав готовий до роботи.

Відео роботи:

   

Пропонуємо вам смачні рецепти взяті з книги рецептів, яку ми даруємо кожному покупцеві автоклава :

1). М'ЯСО ТУШКОВАНЕ В ТОМАТІ

Інгредієнти 0,5 л банку 1 л банку
М'ясо сире, г 480 960
Жир, г 25 50
Томатна паста, г 22 44
Цукор, г 6 12
Сіль, г 7 14
Цибуля обсмажена, г 12 25
Перець червоний, г 2 4
Лавровий лист, шт. 1 2

Технологія приготування:
1. вимити кришки і банки;
2. укласти на дно банки лавровий лист;
3. нарізати м'ясо на шматки 50-60г;
4. нарізати і обсмажити на смальці цибулю;
5. перемішати м'ясо з обсмаженою цибулею, сіллю, цукром, таматной пастою, червоним перцем;
6. укласти сировину в банки таким чином, щоб до кришки залишилася порожнеча 3-4см;
7. закатати банки;
8. почати процес стерилізації.

2). СОКОВИТИЙ М'ЯСНИЙ ГУЛЯШ

Інгредієнти 0,5 л. банку 1 л. банку
Обсмажене м'ясо(сире), г 400(705) 800(1400)
Жир топлений, г 70 140
Томатна паста(12%), г 30 60
Цукор, г 2 4
Сіль, г 7 14
Цибуля ріпчаста, м 25 50
Перець чорний мелений, г 1 2
Лавровий лист, шт. 1 2
Борошно пшеничне, г 15 30

Технологія приготування:
1. вимити кришки і банки;
2. укласти на дно банки лавровий лист;
3. нарізати м'ясо на шматки 30-40г;
4. обсмажити м'ясо в жирі протягом 30-40 хвилин;
5. нарізати ріпчасту цибулю;
6. перемішати м'ясо з сіллю, цибулею, цукром, чорним перцем, томатною пастою і борошном;
7. укласти сировину в банки так, щоб до кришки залишилася порожнеча 2-3см;
8. закатати банки;
9. почати процес стерилізації. З моменту досягнення 110* градусів, засікаємо час автоклавування.

Рекомендації від Господар-Луцьк:

На початку стерелізації температуру швидко довести до 120* градусів і витримати 5 хв., а решту часу автоклавувати при стандартній робочій температурі 110-115* градусів

Бажаємо швидкого приготування і приємного апетиту!

З повагою, «Господар-Луцьк».

Характеристики
Основні атрибути
ТипАвтоклав
Джерело нагрівуЗовнішній
СтанНовий
Інформація для замовлення
  • Ціна: 10 500 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner