Кошик
1314 відгуків
+380 (50) 507-35-59
+380 (97) 462-47-32
+380 (98) 660-00-15
+380 (97) 254-62-82
Господар-Луцьк
Кошик
АКЦІЯ !!!

Автоклав електричний "Блиск" з можливістю комбінованого нагріву газ+електро на 21 літрову банку

16 660 ₴

  • В наявності
  • Код: 15265
Автоклав електричний "Блиск" з можливістю комбінованого нагріву газ+електро на 21 літрову банку
Автоклав електричний "Блиск" з можливістю комбінованого нагріву газ+електро на 21 літрову банкуВ наявності
16 660 ₴
+380974624732
  • +380 (50) 507-35-59
    с/г товари для дому та саду
  • +380 (97) 462-47-32
    с/г товари
  • +380 (98) 660-00-15
    Теплотехніка
  • +380 (97) 254-62-82
    Запчастини до газових приладів
  • +380 (66) 787-19-78
    Теплотехніка
+380974624732
  • +380 (50) 507-35-59
    с/г товари для дому та саду
  • +380 (97) 462-47-32
    с/г товари
  • +380 (98) 660-00-15
    Теплотехніка
  • +380 (97) 254-62-82
    Запчастини до газових приладів
  • +380 (66) 787-19-78
    Теплотехніка
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Автоклав електричний з нержавіючої сталі з можливістю комбінованого нагріву (газ/електро) місткістю на 21 літрову або 32 півлітрових банок для консервування в домашніх умовах.
Сучасні автоклави використовують фракційне вакуумування, що сприяє збереженню вітамінів і смакових якостей продуктів при приготуванні консервів в домашніх умовах з м'яса, риби, овочів.
Автоклави для домашнього приготування харчових продуктів отримали масове застосування.
В сучасних автоклавах, що використовуються в домашніх умовах, є багатоступінчасті механізми захисту, спеціальні замки та системи автоматичного відключення. Вони оснащуються пристроями контролю температури, тиску та запобіжними клапанами.
При приготування продуктів автоклавним способом не дозволяє повітрю або рідини залишати ємність, що знаходиться під високим тиском. При цьому рідина не досягає точки кипіння. Більшість кулінарних систем високого тиску працюють при робочому тиску в 15 psi, згідно стандарту встановленому в США в 1917 році. При такому тиску рідина закипає при температурі 125 °C. Ця температура дозволяє приготувати продукти на багато швидше звичайного способу.
Наприклад, достатньо однієї хвилини, що б приготувати порізану свіжу капусту зберігши всю вітамінну і смакову гаму продукту. Близько п'яти хвилин достатньо щоб приготувати свіжі зелені боби або невеликі картоплини, для приготування цілої курки вагою до 3 кг займе близько 20 хвилин.
Є можливість приготувати з допомогою автоклава для дому: м'ясні тушонки, паштети, консерви, овочі, гриби,варення і компоти.
Можливе приготування продуктів іншим способом - це тушкування за дуже короткий проміжок часу.

З повагою, «Господар-Луцьк».

Характеристики
Основні атрибути
ТипАвтоклав
Інформація для замовлення
  • Ціна: 16 660 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner