Кошик
1552 відгуків
+380 (50) 507-35-59
+380 (97) 462-47-32
+380 (98) 660-00-15
+380 (97) 254-62-82
Господар-Луцьк
Кошик

Коптильня 30кг Класична 2.0 холодне-гаряче копчення 2 в 1

20 240 ₴

  • Під замовлення
clockВідправка з 01 квітня 2025
Коптильня 30кг Класична 2.0 холодне-гаряче копчення 2 в 1
Коптильня 30кг Класична 2.0 холодне-гаряче копчення 2 в 1Під замовлення
20 240 ₴
+380974624732
  • +380 (50) 507-35-59
    с/г товари для дому та саду
  • +380 (97) 462-47-32
    с/г товари
  • +380 (98) 660-00-15
    Теплотехніка
  • +380 (97) 254-62-82
    Запчастини до газових приладів
  • +380 (66) 787-19-78
    Теплотехніка
+380974624732
  • +380 (50) 507-35-59
    с/г товари для дому та саду
  • +380 (97) 462-47-32
    с/г товари
  • +380 (98) 660-00-15
    Теплотехніка
  • +380 (97) 254-62-82
    Запчастини до газових приладів
  • +380 (66) 787-19-78
    Теплотехніка
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Коптильня Класик 2.0 призначена для холодного копчення. Коптильна камера без утеплення.
З одинарною стінкою з Вільхи. Підійдуть як для початківців, так і досвідчених коптильщиков.Коптильня дуже проста у використанні: прикріпити димогенератор, долучити компресор до дымогенератору і включити в розетку, засипати в димогенератор стружку, виставити подачу повітря на компресорі на максимум, розпалити турбогорелкой тріску в димогенераторі через спеціальні отвори, розвісити підготовлені продукти для холодного копчення в коптильню, щільно закрити двері, виставити подачу повітря на компресорі на мінімум через 10 хвилин після старту.
Коптильню можна поставити в приватному будинку або на дачній ділянці, можна встановити в приміщенні, попередньо подсоеденив витяжку на димар. На димоході предусмотерна регульована заслінка для контролю задимленості в коптильні. Тріска використовується переважно від деревних фруктових порід, але можна використовувати і дубову, осикову та інші породи — тільки не хвойні.

  • Копчення риби триває - від 8 до 36 годин (в залежності від рецепту маринування і розмірів);
  • копчення м'яса — від 12 до 48 годин (в залежності від рецепту маринування і розмірів);
  • копчення сала та птиці — від 12 до 36 годин (в залежності від рецепту маринування і розмірів).
  • Детальніше про рецепти копчення ви знайдете в книзі, яка йде в комплекті.

Характеристики:

  • Розміри:530*530*1500мм.(всередині 480*480*1200 мм);
  • Завантаження продуктів: до 30 кг;
  • Матеріал: Вільха;
  • Димогенератор: Сімейний 1.0 до 8-х годин димлення;
  • Нагрівальний елемент(тен)-2,5 кВт.;
  • Терморегулятор;
  • Термореле,электртермометр;
  • Вентилятор - відсутнє;
  • Дах-металопрофіль(утеплена пінополістиролом);
  • Поперечини для підвішування-3 шт.;
  • Гачки-12 шт.;
  • Піддон для збору жиру-1 шт.;
  • Компресор для подачі повітря;
  • Інструкція-1шт;
  • Всі необхідні кріплення;
  • Збірник корисної інформації.

Очікуємо на Ваше замовлення!

Телефонуйте, відповімо на всі питання. 

Відправляємо по території України!

ДОСТАВКА:

  • Нова пошта: кожен день;
  • Делівері, Укрпошта: пн, ср, пт;

Завжди раді новим клієнтам і робимо знижки постійним клієнтам!

Є питання? Задавайте! З радістю відповімо на всі питання, із задоволенням зробимо необхідні заміри, якщо потрібно ще фотографії відправимо на Вайбер або на електронку, порадимо з вибором.

Вдалого вам вибору приємних і легких покупок !

Характеристики
Габаритні розміри
Довжина коптильні530 мм
Ширина коптильні530 мм
Висота коптильні1500 мм
Основні
ВиробникСмакуй
Країна виробникУкраїна
КонструкціяЦілісна
ФормаПрямокутна
СтанНовий
Тип копченняГаряче і холодне
Разове завантаження коптильні25-35 (кг)
Тип коптильніДеревна
Джерело димуТріска
Інформація для замовлення
  • Ціна: 20 240 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner