Автоклав 21 літрова банка (нержавійка)
12 380 ₴
- Немає в наявності
- Код: 14562
- +380 (50) 507-35-59с/г товари для дому та саду
- +380 (97) 462-47-32с/г товари
- +380 (98) 660-00-15Теплотехніка
- +380 (97) 254-62-82Запчастини до газових приладів
- +380 (66) 787-19-78Теплотехніка
Якщо ви хочете заощадити час, сили і, головне, кошти – використовуйте наш побутовий автоклав, і готуйте смачні та корисні консерви, маринади, варення, тощо.
Автоклав призначений для приготування різноманітної консервації в домашніх умовах. Це відмінний помічник при домашньому консервуванні м'яса, риби, овочів, фруктів і грибів.
Автоклавування дає можливість надійно захистити консерви від хвороботворних бактерій та мікробів, зменшити час консервування, а також покращити смакові якості продуктів, що консервуються, а найголовніше - значно збільшити терміни зберігання продукції.
Місткість даного автоклава 32 півлітрові банки, або 21 літрова.
Майже кожна сім'я робить домашні заготовки на зиму. Дуже хочеться порадувати своїх близьких смачною і корисною стравою. Ну а якщо ви самі своїми руками виростили врожай на власних грядках, то це осіннє фруктово-овочеве розмаїття дуже хочеться зберегти.
Будь-яка господиня прагне урізноманітнити свій стіл вишуканими і незвичайними стравами власного приготування. Домашні заготовки додадуть ту неповторну родзинку вашому столу і допоможуть не тільки здивувати гостей, але і кожен день радувати своїх домашніх чимось особливим.
Щоб спростити процес консервування та забезпечити належну якість отриманого продукту, рекомендуємо використовувати допоміжні прилади.
Для зважування продуктів бажано мати домашні столові ваги, щоб дотриматись запропонованої рецептури.
Для чищення і різання плодів та овочів слід користуватися спеціальними ножами з нержавіючої сталі з прорізами.
Для видалення кісточок з вишень та черешень застосувати спеціальну кісточковибивальну машинку. Для подріблення ягід, плодів і овочів можна використовувати м'ясорубку.
Для шинкування капусти користуватись ручною шинкувальною машинкою. Для бланшування необхідно мати каструлю і друшляк або спеціальний сітчастий кошик.
Плодово-ягідні соки або соки з овочів можна отримати за допомогою ручних гвинтових пресів або ручних соковижималок. Перелчені прилади теж є у нас в продажі на сайті.
Ми займаємося виготовленням чотирьох видів домашніх автоклавів з високоякісної нержавіючої сталі. Ви можете підібрати собі оптимальний варіант.
Кращою умовою для зберігання консервації є температура не вище 20 градусів. Вкрай не бажано, щоб у процесі зберігання консерви піддавались різким перепадам температур від мінусової до плюсової. Не можна залишати консерви в сирих приміщеннях, так як бляшані кришки можуть заіржавіти при цьому може статися розгерметизація продукції.
Місткість автоклаву — 32 півлітрових банок, або 21 літрова.
Обсяг автоклава — 38 літрів води;
Вага заповненого консервами автоклава — 58 кг
Висота автоклава без фурнітури 61 см.
Висота термометра з металевою оправою 21 см.
Відео роботи:
Нагадуємо: Весь корпус пропонованого нами автоклава виконаний з високоякісної нержавіючої сталі.
- Товщина стінок — 1.2 мм
- Товщина флянців - 6-8 мм
- В цьому автоклаві є можливість нагрівання як на газовій плиті, так і на дров'яній печі, паяльними лампами, керамічними тенами та ін.
- Вага автоклава — 12,5 кг.
Смачну домашню тушонку в автоклаві можна приготувати за таким простим рецептом:
Вам знадобиться м'ясо, спеції і банки для консервації.
М'ясо слід відокремити від мозкових кісток, які не можна консервувати, реберця порубати на шматочки, решту м"яса розрізати на шматки, щоб вони помістилися в банки.
У ретельно вимиті банки місткістю 0,5 літрів до половини їх об'єму щільно укладають м'ясо і кісточки, потім додають спеції, наприклад 4-5 зерен чорного перцю, чайна ложка без верху солі і один лавровий лист середньої величини, а потім знову м'ясо.
Слідкуйте за тим, щоб верхній шар м'яса не доходив на 1-2 см до верху банки, для запобігання зривання кришки під тиском у процесі приготування консерви.
Після укладання м'яса банки закатуються кришками.
Пам'ятайте, щоб отримати смачні і корисні консерви, слід використовувати тільки доброякісне свіже м'ясо і чистий посуд.
Також у домашньому автоклаві не складно приготувати смачну СОЛЯНКУ З М'ЯСОМ.
Інгредієнти | 0,5 л банку | 1 л банку |
М'ясо сире, г | 190 | 360 |
Борошно пшеничне, г | 14 | 25 |
Цибуля ріпчаста очищений, г | 60 | 110 |
Жир для обсмажування цибулі, г | 15 | 25 |
Сіль, г | 5 | 10 |
Перець чорний, шт | 1 | 2 |
Цукор, г | 7 | 14 |
Морква очищена, г | 25 | 50 |
Лавровий лист, шт. | 1 | 2 |
Капуста свіжа, г | 250 | 450 |
Томат паста (30%), г | 23 | 46 |
Технологія приготування:
1. вимити кришки і банки;
2. нарізати м'ясо на шматки 30-40 г;
3. нарізати і обсмажити на жирі цибулю;
4. нарізати моркву;
5. нашаткувати капусту;
6. обсмажити на сухій сковороді до світло-коричневого кольору борошно;
7. перемішати м'ясо з борошном, томат-пастою, цибулею, морквою, капустою, сіллю, чорним перцем, цукром;
8. укласти сировину в банки так, щоб до кришки залишалася порожнеча 2-3 см;
9. закатати банки;
10. почати процес стерилізації.
Ваші рідні і близькі будуть вам дуже вдячні за смачні страви! Поспішайте замовити побутовий автоклав, адже купуючи його ви заощадите свої сили і час!
Рекомендації від Господар-Луцьк:
На початку стерелізації температуру швидко довести до 120* градусів і витримати 5 хв., а решту часу автоклавувати при стандартній робочій температурі 110-115* градусів
Бажаємо швидкого приготування і приємного апетиту!
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Господар-Луцьк |
Об`єм | 30 л |
Країна виробник | Україна |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Тип | Автоклав |
Джерело нагріву | Зовнішній |
Стан | Новий |
- Ціна: 12 380 ₴